INNOVACIÓ I CANVI PER UN FUTUR IMMEDIAT

Els DIGITAL DAYS 2021 són tres jornades consecutives de formació, reflexió i estratègia compartida entre totes les organitzacions que, d'una manera o altra, operen en el sector digital.

Professionals amb una contrastada experiència compartiran la seva visió sobre com afrontar els reptes que la societat i el sector té just al davant.

En aquesta edició, 100% virtual, també hem volgut que l'esdeveniment donés retorn immediat a la societat. Per això a cada sessió comptem amb un patrocinador social, una entitat sense ànim de lucre vinculada a l'àmbit tecnològic que us convidem a conèixer i a donar el màxim de suport possible.

Acompanya'ns en aquestes tres jornades úniques sobre innovació i canvi.

RESERVA JA LA TEVA PLAÇA

DIGITAL DAYS 2021 ÉS...

reflexió estratègica

L'objectiu de les jornades és reflexionar sobre l'actualitat i el futur del mercat, així com detectar reptes i oportunitats de negoci en l'àmbit d'actuació de les organitzacions que operen en el sector digital.

tendències i negoci

És el moment per conèixer les tendències actuals del sector i els projectes més innovadors. També analitzem quins models de negoci van a l'alça i com es poden adaptar a la nostra realitat.

networking

Els Digital Days són un entorn òptim per descobrir possibles contactes i partners d'alt valor afegit per desenvolupar projectes col·laboratius. Són una cita imprescindible per estar al dia i per anticipar-nos al futur.

NOMÉS QUEDEN...

Presentacions a càrrec de...

Albino Campo

1516246785242-1-ConvertImage
CEO de Numintec i president del Clúster Digital

Joan Planella

FotoJPlanella_20200121114847
Regional Sales Head a Oracle i vice-president de Clúster Digital

Joan Martí Estévez

marti
Director de la Unitat de Clústers d'ACCIÓ

PONENTS

garcia cantero1

JAIME GARCÍA-CANTERO

Director de El País Retina i especialista en innovació i tendències

SPONSOR SOCIAL: Banc de Recursos

AinhoaFornosok

AINHOA FORNÓS

Fundadora de DesdeElMindset i experta en recursos humans

SPONSOR SOCIAL: YoungITGirls

anna schlegel

ANNA N. SCHLEGEL

Vicepresidenta mundial de NetApp. Dona "més influent del món" en tecnologia

SPONSOR SOCIAL: 50 a 50

DILLUNS 22/03/2021

DIMARTS 23/03/2021

DIMECRES 24/03/2021

16:00 a 17.30h

INNOVACIÓ: VIATGEM AL FUTUR

Jaime García Cantero

Sessió sobre innovació i tendències de mercat després de la pandèmia

Jaime Garcia Cantero, director de el País Retina i speaker especialitzat en tecnologia i innovació respondrà algunes de les preguntes que es fa el sector després de la pandèmia: Què demana el mercat? Quines tecnologies emergents cal tenir en compte? Quins són els nous models de negoci que triomfen? 

TALENT: DETECTAR, RETENIR I PROMOCIONAR

Ainhoa Fornós

Sessió sobre la gestió del talent en un sector amb més demanda que oferta

Ainhoa Fornós ara assessora a les empreses a afrontar la transformació digital, però la seva experiència anterior en el camp dels RRHH és molt àmplia. Explicarà les claus per captar i retenir el millor talent, posant l'accent en el paper que han de tenir les dones per fer les empreses més competitives. 

LIDERATGE: APRENDRE A CONSTRUIR I A EXPANDIR

Anna N. Schlegel

Sessió per pensar en gran, orientada a obrir nous mercats

Anna Navarro Schlegel va començar a l'aeroport del Prat buscant maletes per a British Airways. Avui viu a California, és la vicepresidenta mundial de NetApp i gestiona un equip de més de 200 persones. La prestigiosa revista Analytics Insights la va designar com "la dona més influent del món en tecnologia" del 2020. 

#digitaldays2021

PATROCINADORS OFICIALS

RESERVA JA LA TEVA PLAÇA

CLÚSTER DIGITAL

Som un espai de trobada format per un grup d’empreses, entitats i grups de recerca amb un nexe d’unió: les TIC. Agrupem start-ups, pimes i grans empreses i altres entitats per impulsar la competitivitat del sector TIC català, tot potenciant una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta.

ORGANITZA:

AMB EL SUPORT DE: